QUI SOM

Som un Club amb 25 anys d’experiencia al mon del ciclisme, en l’actulitat ja som un grup molt nombros amb mes de cent socis, de lo que ens sentim molt contents.

Toquem les tres modalitats de ciclisme més conegudes, BTT (bicicleta de muntanya), Carretera i CX (ciclocròs).

Cada dissabte i diumenge pots gaudir amb la resta de membres del club de les eixides que prèviament s’anuncien en aquesta pàgina web.

Com sabeu, cada any celebrem la ja popular carrera de festes i la prova de ciclocròs corresponent a la Challenge de la Comunitat Valenciana, així com la també famosa marxa de BTT Ciutat de Carlet.

Com fer-te soci?

Per a fer-te soci has d’omplir correctament el full d’inscripció que pots descarregar picant ací i enviar-lo per correu electrònic a: inscripcions@veloclubcarlet.es, o bé dur-lo en mà a un d’aquests llocs:

Hyunday Carlet.

Estanc de Vicent Bonafé.

La inscripció al club és anual i comença al mes de gener. Ser soci del Veloclub Carlet et dóna dret a participar en totes les activitats que s’organitzen com ara excursions, viatges, dinars, etc., i poder accedir als equipaments del club.

La quota anual és de 20 €.

En cas de voler donar-se de baixa, cal comunicar-ho al club per correu electrònic a la següent adreça: inscripcions@veloclubcarlet.es. Cal tindre en compte que s’ha de comunicar la Baixa abans del mes de desembre de l’any en curs, perquè no et passem el càrrec de la quota anual. Si no és així, entenem que es vol continuar sent soci durant un any més.