Crónica Trofeu Festes de Carlet 2013

– Carlet celebra la Quarta Edició de la Cursa Ciclista –

El passat dissabte 7 de setembre, Carlet va acollir la quarta edició de la Cursa ciclista, organitzada pel Veloclub Carlet i patrocinada per l’Ajuntament i la Comissió de Festes de la localitat.

Per a la cita es van congregar prop d’un centenar de ciclistes de tota la Comunitat, que es van mostrar molt actius des de l’eixida, per tal de completar vint voltes a un circuit urbà de 2.660 metres.

La cursa, ràpida i emocionant , va transcórrer sense un clar dominador, el que va fer que, pràcticament, en cadascuna de les voltes s’intentaren escapades, neutralitzades pels equips als pocs segons, situació que va provocar que en finalitzar la prova el pilot rodara una mitjana de 43km/h . Corredors com Miguel Ángel Mínguez o el corredor local José Alcover es van mostrar molt actius durant la competició, intentant, sense èxit, fugar-se del grup.

Tot apuntava que la cursa anava a decidir-se a l’esprint en els últims metres i, confirmant les previsions, el corredor Edgar Romero , del GS Sport Terra i Mar , va aixecar els braços en primera posició, seguit pel seu company d’equip Diego Climent . Vicente Roig , del Grupesa-Chulvi va aconseguir una meritòria tercera posició.

Els trofeus van ser lliurats a l’Auditori per diferents representant de les entitats locals i del consistori. El president del Veloclub Carlet , Josep Lluís Tàpia , ha manifestat estar "molt satisfet per la massiva participació de corredors així com la magnífica resposta dels veïns de la localitat", que al seu torn , va agrair l’ajuda de la Regidoria d’Esports, delegada amb Pau Mendoza.

La cursa va estar molt ben controlada en tot moment per Protecció Civil i el grup de voluntaris implicats , als quals el president del club també va fer referència.

Sens dubte , aquest esdeveniment esportiu a la localitat, es consolida en el calendari ciclista de la Comunitat Valenciana, que unit al trofeu de ciclocròs , que se celebra a l’octubre, i la marxa cicloturista de muntanya, esdevinguda el juny passat, situen la població de la Ribera Alta com un referent en l’esport dels pedals.

Bernat Fabra

Organitza

 

Col.labora

 

Festers de Carlet 2013

 

©2013 admin@veloclubcarlet.es