Carlet acull una prova de la XXIX Challenge de Ciclo- cross de la CV

El proper 24 de novembre es celebrarà el «Ciclocròs Ciutat de Carlet». Organitzat pel VeloClub Carlet.

El marge del riu Magre va servir per a albergar la prova ciclista del passat diumenge 24 novembre, en la qual al voltant de dos-cents cinquanta corredors, entre totes les categories, es van disputar les diferents tandes.

Per quart any consecutiu, el Veloclub Carlet va organitzar de manera impecable una prova de ciclo-cross de la XXIX Challenge de Ciclo-cross de la CV, que també enguany homenatja Pascual Momparler, distingida persona al ciclisme de la Comunitat.

Un miler de persones van acudir a la matinal ciclista per contemplar la prova, notant-se, edició rere edició, un increment important de seguidors.

Sobre un traçat tècnic i ràpid que l’organització havia preparat amb cura, les proves van començar amb les categories de MA-30 i Sènior, en la qual van vèncer David Gallardo, de l’equip Grupesa – Chulvi i Dany Díaz del Gandia Capital del Turisme, respectivament .

En MA-40 la victòria va ser per Pio Vela, de l’equip Soul Bikes, d’Alzira. José Balaguer, del Esports Balaguer, va entrar en primera posició en la categoria de MA-50 i Ángel Martínez, del Guijarro Tot Sport, en MA-60.

En Infantils va vèncer Fco. Javier Muñoz, del Mar Alacant. En Alevins l’ victòria va ser per a Miguel Solera, de l’equip de la Valldigna, i en Principiants per Gabriel Martí, del Esports Manolo – Moixent Forestal.

En Juniors, el guanyador va ser Josep Llinares, del GAC Bikes Moixent Forestal. En Cadets, Borja Altur, del Gandia Jorge Canet i en Fèmines Elit es va imposar Elena Lloret, del GAC Bikes Moixent Forestal. Alba Terol, del Castell d’Onda, va guanyar en Fèmines Junior, i Sofia Rodríguez, de l’ Eset – València Terra i Mar a Dones-Cadets.

En la categoria Elits i Sub -23, que van córrer conjuntament , les victòries van ser per a Daniel Guerrero, del Cliniconfort Bicisprint i per a Felipe Orts, del GAC Bikes Moixent Forestal en Sub-23, alçant-se aquest últim, de forma destacada, en la prova reina.

El corredor local Álvaro García, de l’equip Big – Bikes Veloclub Carlet, va demostrar la seva bona adaptació a aquesta modalitat ciclista amb una meritòria tercera posició a la general del Elits i Sub-23, obtenint la segona posició en la seva categoria (Elits).

En Fèmines – Elits, Eva Valero, també corredora de la localitat i del Big – Bikes Veloclub Carlet, va pujar al podi a ocupar la segona posició, signant així una destacada actuació .

També cal esmentar el nombre de corredors locals, deu en total, que van competir en diferents categories i que demostren la gran afició per aquest esport que Carlet posseeix.

Els regidors Pau Mendoza, d’Esports, Laura Sáez, Manuela Redondo i el president del Veloclub Carlet, Josep Lluís Tàpia, van lliurar els trofeus als guardonats.

La prova va estar patrocinada per l’Ajuntament de Carlet, Regidoria d’Esports, la Fundació Caixa Carlet i la Cooperativa Carlet.

Bernat Fabra

Fotos

Comença la nova Temporada

Recordeu que hi han reunions del club els ultims dijous del mes en la Hyundai de Carlet a les 9, en elles es decidixen coses que afecten a tots: Temes económics, Etapes de Club, Organització d’ Event, Equipatges, Equip per a competir etc..

VOS ESPEREM!!!!!!!!!